Een unieke teambuilding op maat

Op zoek naar een unieke activiteit voor een teambuilding of bedrijfsevenement? Lasershooting met alle collega’s op de eigen werkvloer? Paintballen zonder blauwe plekken op je eigen gekozen speelveld of zelfs binnen op de bureau? Op zoek naar de Robin Hood van de groep? Test het met onze Archery Tag! Nadien nog een potje bubbel voetbal met onze Bumperballs? Alles is mogelijk!

Rent Your Adventure denkt graag met jullie mee voor een teambuilding activiteit die jullie niet zullen vergeten!

Inspiratie

Bij Rent Your Adventure hebben we voor elk wat wils en we voorzien bij al onze activiteiten voldoende handleidingen & spelsuggesties om een leuk spelprogramma te organiseren.
Hierdoor kan uw teambuilding of bedrijfsevenement vlot verlopen!

Levering nodig?

Niet veel zin in al te veel geregel om het gewenste materiaal op jullie speellocatie te krijgen? Past het binnen de planning van de activiteit écht niet om het spelmateriaal af te halen?
Bij Rent Your Adventure kan je een levering aanvragen die speciaal op jullie wensen zal worden afgestemd. Wij zijn hier heel flexibel in, zelfs in het weekend en op feestdagen!

BEGELEIDE ACTIVITEIT

Ben je nog op zoek naar de geknipte persoon om jullie activiteit in goede banen te leiden? Heb je zin in een potje Bumper Voetbal met neutrale scheidsrechter of iemand die alle losse flodders bij het pijl en boog schieten mag gaan oprapen? We’ve got you!
Ieder van onze avonturen kunnen onder begeleiding plaatsvinden op de door jullie voorziene locatie. Daarbovenop is de levering hierbij inclusief.

TOTAALCONCEPT VAN A-Z

Bij Rent Your Adventure kunnen we jullie activiteit of evenement ook helemaal omkaderen naar jullie wens en dat op jullie locatie.
Los van het voorzien van kwaliteitsvol spelmateriaal kunnen wij ook in staan voor de levering, begeleiding en de inkleding van jullie evenement.
Via onze cateringformules op maat hoeft ook niemand wakker te liggen van een hongerklopje bij de activiteit!

Prijs-kwaliteit-flexibiliteit

Daarnaast werken we enkel met degelijk spelmateriaal dat tegen een stootje kan. Er is immers overal wel eens een collega die zich volledig laat gaan in het spelplezier.
Bekijk hier wat we allemaal in ons gamma hebben. Last-minutes zijn ook geen probleem voor ons. U vraagt, wij draaien. Zowel verzending als afhaling is mogelijk bij al ons spelmateriaal.

Op eigen locatie
Ten slotte zijn al onze aangeboden activiteiten voorzien om op een door jullie zelf gekozen locatie (vb. op het werk, op het strand of rond het huurhuisje in d’Ardennen) volledig tot hun recht te komen.
Wij beschikken over meer dan 1000 kwalitatieve huurartikelen. Deze zijn allemaal perfect te gebruiken op eigen locatie. Daarom zijn wij de ideale partner voor uw teambuilding/bedrijfsevent. Kiezen voor Rent Your Adventure is kiezen voor plezier, kwaliteit en puur avontuur!

    Ik wil graag via e-mail op de hoogte gehouden worden van interessante informatie, producten, diensten en aanbiedingen.

    ×