Teamdag bij Horseballclub Caballus!

Uitdaging:

De ploeg van Caballus kwam naar Rent Your Adventure met een lijst van ideetjes voor de organisatie van hun teamdag (40 kinderen en volwassenen). Ze vroegen ons om de ideeën concreet te maken en ons spelmateriaal in twee of drie challenges te verwerken.

Uitwerking:

In onderling overleg met Caballus hebben we de teamdag volledig uitgewerkt met een tiental challenges die moesten volbracht worden. De challenges moesten in kleine groepjes tot een goed eind gebracht worden en was er uiteindelijk een mooie prijs voor het beste team.  We maakten gebruik van onze bumperballs en archery tag om enkele spellen uit te werken.

Locatie:

Eigen locatie van Caballus

Onze verantwoordelijkheden:

  1. Organisatie teamdag: Samen met het event-team van Caballus hebben we gezorgd voor een gevarieerde teamdag waar zowel jong & oud van genoten hebben.

  2. Kwalitatief materiaal: Wij hebben gezorgd voor gloednieuwe bumperballs en archery tag. We zorgden voor een stressvrije levering & ophaling.

Resultaat:

De teamdag was ‘een schot in de roos’ 😉 Bekijk gerust de bijhorende foto’s. Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden.

Bent u op zoek naar een unieke en professionele partner voor uw volgende teambuilding of clubdag? Plaats dan vandaag nog een vrijblijvende aanvraag en ontdek wat Rent Your Adventure voor u kan betekenen.

Kiezen voor Rent Your Adventure, dat is kiezen voor service & gemak!

×