Case – Horseballclub Caballus

EEN ZONNIGE TEAMDAG VOOR HORSEBALLCLUB CABALLUS

Klant: Horseballclub Caballus
Locatie: Buggenhout
Activiteit:
Archery Tag & Bumperballs
Aantal deelnemers: 40 kids & volwassenen

Klant: Horseballclub Caballus
Locatie: Buggenhout
Activiteit:
Archery Tag & Bumperballs
Aantal deelnemers: 40 kids & volwassenen

UITDAGING

De ploeg van Caballus kwam naar Rent Your Adventure met een lijst van ideetjes voor de organisatie van hun teamdag (40 kinderen en volwassenen). Ze vroegen ons om de ideeën concreet te maken en ons spelmateriaal in twee of drie challenges te verwerken.

In onderling overleg met Caballus hebben we de teamdag volledig uitgewerkt met een tiental challenges die moesten volbracht worden. De challenges moesten in kleine groepjes tot een goed eind gebracht worden en was er uiteindelijk een mooie prijs voor het beste team.  We maakten gebruik van onze bumperballs en archery tag om enkele spellen uit te werken.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

  1. Organisatie teamdag: Samen met het event-team van Caballus hebben we gezorgd voor een gevarieerde teamdag waar zowel jong & oud van genoten hebben.

  2. Kwalitatief materiaal: Wij hebben gezorgd voor gloednieuwe bumperballs en archery tag. We zorgden voor een stressvrije levering & ophaling.

RESULTAAT

De teamdag was ‘een schot in de roos’ ? Bekijk gerust de bijhorende foto’s. Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden.

Bent u op zoek naar een unieke en professionele partner voor uw volgende teambuilding of clubdag? Plaats dan vandaag nog een vrijblijvende aanvraag en ontdek wat Rent Your Adventure voor u kan betekene

Ook op zoek naar een unieke teambuilding?

    Ik wil graag via e-mail op de hoogte gehouden worden van interessante informatie, producten, diensten en aanbiedingen.

    ×