Huur een unieke activiteit

Welkom bij Rent Your Adventure

Tijdens de zomervakantie (1 juli – 31 augustus) zijn onze prijzen geldig per midweek of weekend. Gedurende de rest van het jaar kan je het materiaal de hele week bijhouden voor dezelfde prijs. Onderstaande prijzen zijn indicatief, wij sturen nog een correcte prijsofferte op.

Bij Rent Your Adventure bieden we je de mogelijkheid om het materiaal, gratis, bij ons te Lebbeke af te halen.
Dit doen wij door middel van een contactloos afhaalpunt dat 24/7 bereikbaar is. Je komt dus langs wanneer het jou past!
Een groot deel van onze Adventures kunnen wij ook verzenden richting een BPOST afhaalpunt of je privéadres, hou hierbij dan wel rekening met bijkomende verzendkosten.

Selecteer hieronder jouw huurperiode. Vervolgens kan je al ons materiaal vinden door naar onder te scrollen.

Gel Blasters

Ons Gel Blaster materiaal kan zowel opgehaald worden in ons afhaalpunt te Lebbeke of opgestuurd worden naar een bpost kantoor in jouw buurt. Vraag er gerust naar bij het plaatsen van je bestelling!

Alle informatie over Gel Blaster Adventure en het huren van Gel Blaster materiaal kan je hier terugvinden of door te klikken op onderstaande producten.

Paintball

Ons Paintball materiaal kan zowel opgehaald worden in ons afhaalpunt te Lebbeke of opgestuurd worden naar een bpost kantoor in jouw buurt. Vraag er gerust naar bij het plaatsen van je bestelling!

Alle informatie over Paintball Adventure en het huren van Paintball materiaal kan je hier terugvinden of door te klikken op onderstaande producten.

Lasershooting

Ons Lasershooting materiaal kan zowel opgehaald worden in ons afhaalpunt te Lebbeke of opgestuurd worden naar een bpost kantoor in jouw buurt. Vraag er gerust naar bij het plaatsen van je bestelling!

Alle informatie over Laser Adventure en het huren van Lasersooting materiaal kan je hier terugvinden of door te klikken op onderstaande producten.

Waterguns

Onze Waterguns kunnen zowel opgehaald worden in ons afhaalpunt te Lebbeke of opgestuurd worden naar een bpost kantoor in jouw buurt. Vraag er gerust naar bij het plaatsen van je bestelling!

Alle informatie over Water Adventure en het huren van waterguns kan je hier terugvinden of door te klikken op onderstaande producten.

Archery Tag

Ons Archery Tag materiaal kan enkel opgehaald worden in ons afhaalpunt te Lebbeke.

Alle informatie over Archery Adventure en het huren van Archery Tag materiaal kan je hier terugvinden of door te klikken op onderstaande producten.

Bumperball

Ons Bumperball materiaal kan enkel opgehaald worden in ons afhaalpunt te Lebbeke.

Alle informatie over Bumper Adventure en het huren van Bumperball materiaal kan je hier terugvinden of door te klikken op onderstaande producten.

Volksspelen

Het meeste van het volksspelen materiaal kan enkel opgehaald worden in onze afhaalcontainer te Lebbeke. De kleinere kunnen wel verstuurd worden.

Alle informatie over onze volksspelen en het huren van van dit materiaal kan je hier terugvinden of door te klikken op onderstaande producten.

XL Games

De XL Games kunnen enkel afgehaald worden in onze afhaalcontainer te Lebbeke. Op aanvraag kunnen wij ook een prijs opmaken om het materiaal op jullie locatie af te leveren.

Alle informatie over onze XL Games en het huren van van dit materiaal kan je hier terugvinden of door te klikken op onderstaande producten.

Inkleding

Geef jouw speelterrein een unieke look met onderstaande producten!

Cadeaubon

Geef een unieke en leuke activiteit cadeau en schenk iemand een gepersonaliseerde cadeaubon van Rent Your Adventure!

De cadeaubon heeft een heel avontuurlijke uitstraling en kan gepersonaliseerd worden. De cadeaubon wordt opgestuurd met bpost.

×