Levering aan huis

Leveropties bij Rent Your Adventure!

Bij Rent Your Adventure begrijpen we dat jouw avontuurlijke plannen divers zijn, en daarom bieden we flexibele leveropties aan die passen bij jouw behoeften. Ontdek hieronder het gemak van onze levermogelijkheden.
Of je nu kiest voor een intens potje Paintball, een opwindend spel met Gel Blasters, of een ontspannen Lasershooting-sessie, wij zorgen ervoor dat jouw uitrusting probleemloos bij jou aankomt.

Gratis afhaling via onze 24/7 geopende afhaalcontainer:

Uiteraard benadrukken we graag nogmaals dat je via onze afhaalcontainer de vrijheid hebt om op elk gewenst moment je gehuurde materiaal op te halen of terug te brengen bij ons te Lebbeke.
Geen gedoe meer met beperkte openingstijden; je komt langs wanneer het jou uitkomt. Deze optie is dan ook nog eens volledig gratis!

Levering met BPOST:

Bij een levering via BPOST zijn er twee mogelijkheden: verzending naar een BPOST-afhaalpunt of verzending naar een (privé)adres.

  1. Lasershooting: Ervaar de spanning van Lasershooting zonder gedoe. Kies voor onze BPOST-optie en ontvang je uitrusting snel en betrouwbaar bij jou thuis.
  2. Gel Blasters: Jouw Gel Blasters, jouw regels. Laat BPOST het werk doen en geniet van een vlotte levering aan je deur.
  3. Paintball: Voor fanatieke Paintball-liefhebbers bieden we een moeiteloze leveringsoptie met BPOST, zodat je je volledig kunt concentreren op de strategieën van het spel.
  4. Waterguns: Maak je zomeravonturen compleet met onze Waterguns, geleverd via BPOST voor een zorgeloze start van je watergevechten.
  5. Terreininkleding (bepaalde artikelen): Maak je speelgebied compleet met de juiste Terreininkleding. Bepaalde artikelen kunnen worden geleverd met BPOST voor een perfect gestyled avontuur.

Fysieke levering aan huis:

Voor grotere avonturen en activiteiten waar BPOST niet de geschikte keuze is, bieden we een fysieke levering aan huis aan door een van onze medewerkers.

  1. Bumperballs: De opwinding van Bumperballs begint bij je voordeur. Kies voor onze fysieke leveringsoptie en laat het plezier beginnen.
  2. Archery Tag: Voor degenen die houden van de precisie van Archery Tag, regelen wij de levering van de benodigde uitrusting rechtstreeks bij jou thuis.
  3. Snacks: Maak je avontuur compleet met heerlijke snacks, bezorgd als onderdeel van onze fysieke leveringservice.
  4. Terreininkleding (bepaalde artikelen): Maak je speelgebied compleet met de juiste Terreininkleding. Bepaalde artikelen kunnen enkel aangeleverd worden via een fysieke levering.

Of je nu de spanning van competitief Paintball wilt ervaren, een onvergetelijke Waterguns-battle wilt organiseren of gewoon wilt ontspannen met Lasershooting, Rent Your Adventure staat klaar om jouw avontuur naar een hoger niveau te tillen!

Kiezen voor Rent Your Adventure, dat is kiezen voor service & gemak!

×