Case – Jumbo

Superfun in supermarkt Jumbo!

Klant: Jumbo
Locatie: Jumbo Supermarkt Stekene
Activiteit:
Lasershooting
Aantal deelnemers: 25

Klant: Jumbo
Locatie: Jumbo Supermarkt Stekene
Activiteit:
Lasershooting
Aantal deelnemers: 25

UITDAGING

Jumbo Stekene benaderde ons met het verzoek om een unieke teambuildingactiviteit te organiseren voor zo’n 25 werknemers. De uitdaging was om een interactieve en opwindende ervaring te creëren die plaatsvond binnen het vertrouwde terrein van hun filiaal.

In nauwe samenwerking met Jumbo Stekene hebben wij een bijzondere teambuildingsdag georganiseerd die plaatsvond in het filiaal zelf, tijdens de sluitingsuren. Ons team stond paraat met ons hoogwaardige lasershootingmateriaal en de nodige begeleiding om een spannende en onvergetelijke ervaring te bieden.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Het Jumbo-filiaal in Stekene diende als het perfecte decor voor onze lasershooting-arena. De winkelindeling bood een natuurlijke en dynamische omgeving waarin de werknemers konden spelen en samenwerken.

  1. Lasershooting materiaal: Wij hebben gezorgd voor hoogwaardige lasershootinguitrusting, tijdens deze namiddag werden onze Anti Cheat Groot Laserguns ingezet!
  2. Begeleiding: Ons ervaren team stond klaar om de activiteit te begeleiden, van instructies voorafgaand aan het spel tot het waarborgen van de veiligheid en het plezier van alle deelnemers.

RESULTAAT

De teambuildingsdag bij Jumbo Stekene bleek een groot succes te zijn. De werknemers genoten van de unieke ervaring van lasershooting in hun vertrouwde werkomgeving, wat resulteerde in versterkte teambanden en een positieve werksfeer. Onze succesvolle samenwerking met Jumbo Stekene en de positieve feedback van hun werknemers benadrukken onze toewijding aan het leveren van unieke en op maat gemaakte teambuildingervaringen.

Bent u op zoek naar een innovatieve partner voor uw volgende teambuildingsactiviteit? Plaats dan vandaag nog een vrijblijvende aanvraag en ontdek wat Rent Your Adventure voor u kan betekenen!

Ook op zoek naar een unieke teambuilding?

    Ik wil graag via e-mail op de hoogte gehouden worden van interessante informatie, producten, diensten en aanbiedingen.

    ×