Case – Studio 100

Fandag Gamekeepers - Studio 100

Klant: Studio 100
Locatie: Opnamestudio’s Studio 100, Schelle
Activiteit:
Lasershooting
Aantal deelnemers: 200

Klant: Studio 100
Locatie: Opnamestudio’s Studio 100, Schelle
Activiteit:
Lasershooting
Aantal deelnemers: 200

UITDAGING

Voor een grote fandag van het programma “GameKeepers” was Studio 100 op zoek naar een partner die een lasergunactiviteit voor maar liefst 200 kinderen in elkaar kon boksen. Ze kwamen terecht bij Rent Your Adventure en daar zeiden wij natuurlijk geen “nee” tegen. 

De fandag van de GameKeepers bestond uit twee verschillende tijdsloten (2x 100 deelnemers). Tijdens elk tijdslot van ongeveer 100 deelnemers werd de groep in drie kleine groepen verdeeld en konden ze genieten van allerlei zaken die te maken hadden met de serie, waaronder het bekijken van de spannende seizoensfinale, een rondleiding op de set, een prachtige slotshow met alle acteurs en een lasershoot sessie met een van de hoofdpersonages. 

De lasershootactiviteit vond plaats in een lege opnamestudio. Studio 100 zorgde voor de zaal en de lichten en wij stonden in voor de begeleiding, organisatie van het spel en heel de inkleding van de zaal. De lege studio werd omgebouwd tot een prachtig speelterrein met camo-netten, tonnen, opblaasbare obstakels en zoveel meer.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

  1. Organisatie fandag: Wij zorgden voor een uitleg over het spel en laserguns in thema van de GameKeepers zodat het hoofdpersonage van de serie het woord kon voeren. Daarnaast stonden wij ook in voor de begeleiding en uitwerking van elke sessie.
  2. Kwalitatief materiaal: Heel de dag werd er gebruikgemaakt van onze kwalitatieve Anti-Cheat Laserguns en inkleding van de zaal, waaronder onze opblaasbare obstakels.

Maar liefst 6 sessies van ongeveer 35 deelnemers vonden plaats in de omgebouwde studio. De deelnemers kregen uitleg van een van de hoofdpersonages en mochten vervolgens naar het speelterrein om het spel, team deathmatch, te spelen.

RESULTAAT

200 kinderen beleefden een fantastische GameKeeper fandag in de studio’s van Studio 100 in Antwerpen.

Bent u op zoek naar een unieke en professionele partner voor uw volgende teambuilding of clubdag? Plaats dan vandaag nog een vrijblijvende aanvraag en ontdek wat Rent Your Adventure voor u kan betekenen!

Ook op zoek naar een unieke teambuilding?

    Ik wil graag via e-mail op de hoogte gehouden worden van interessante informatie, producten, diensten en aanbiedingen.

    ×