Case – Willy Naessens

Succesvolle Teambuilding voor Willy Naessens Group in het Fort van Suarlée (Namen)!

Klant: Willy Naessens
Locatie: Fort van Suarlée, Namen
Activiteit:
 Paintball
Aantal deelnemers: 100

Klant: Willy Naessens
Locatie: Fort van Suarlée, Namen
Activiteit:
 Paintball
Aantal deelnemers: 100

UITDAGING

In samenwerking met UC Belgium kregen we de fijne opdracht om voor een 120-tal medewerkers van de Willy Naessens Group een grootschalige teambuildingactiviteit te organiseren. Uit onze brede waaier aan avontuurlijk materiaal werd er voor onze Paintball gekozen. Een uitdaging waar ons team graag rond aan de slag ging!

In nauwe samenwerking met UC Belgium en ondersteund door de prachtige locatie, het Fort van Suarlée, hebben wij een unieke paintball-ervaring gecreëerd.
Met behulp van onze hoogwaardige opblaasbare obstakels hebben we een indrukwekkend slagveld opgezet waarin elke avonturier zich meteen in een echte battle-arena kon wanen.

Locatie: Het Fort van Suarlée, een historische en sfeervolle locatie, bood het ideale decor voor een onvergetelijke dag paintballen.

Onze verantwoordelijkheden:

  1. Inrichting van het speelterrein: We hebben het speelterrein strategisch ingericht met onze opblaasbare obstakels om een uitdagende en tactische paintballomgeving te creëren.
  2. Kwalitatief paintballmateriaal: Wij hebben gezorgd voor hoogwaardig paintballmateriaal, waaronder paintballguns, veiligheidsmaskers en overalls.
    In deze case werd er gekozen voor onze Paintball Sets zonder luchtdruk, dit maakte het voor alle collega’s heel toegankelijk, gezien dit soort Paintball iets minder hard aankomt dan de traditionele versie.
  3. Professionele begeleiding: Ons ervaren team stond paraat om het evenement te begeleiden, van instructies voorafgaand aan de activiteit tot het waarborgen van de veiligheid tijdens het paintballspel zelf.

RESULTAAT

De teambuildingactiviteit in het Fort van Suarlée was een doorslaand succes.
De medewerkers van de Willy Naessens Group genoten van een fijne Paintballnamiddag!

Bent u op zoek naar een unieke en professionele partner voor uw volgende teambuildingactiviteit? Plaats dan vandaag nog een vrijblijvende aanvraag en ontdek wat Rent Your Adventure voor u kan betekenen!

kids paintball huren

Ook op zoek naar een unieke teambuilding?

Vul het onderstaande formulier in!

    Ik wil graag via e-mail op de hoogte gehouden worden van interessante informatie, producten, diensten en aanbiedingen.

    ×