Wat zijn XL Games & Volksspelen?

Breng de Nostalgie Terug met XL Games & Volksspelen van Rent Your Adventure

Bij Rent Your Adventure zijn we gespecialiseerd in het verhuren van een breed scala aan XL Games & Volksspelen. Deze traditionele of levensgrote spelletjes, meestal afkomstig uit België en zijn buurlanden, zijn perfect voor een familie- of vriendenweekend, een tuinfeest of een vrijgezellenfeest. Ontdek hoe onze spellen jouw activiteit of evenement kunnen omtoveren tot een onvergetelijke dag vol plezier en competitie.

Wat zijn dat nu net, XL Games & Volksspelen?

Volksspelen zijn klassieke spelletjes die voortkomen uit oeroude tradities, er komt nog geen elektronica aan te pas en passen het beste qua omgeving onder de lokale kerktoren (bij wijze van spreken). XL Games zijn dan eerder bekende spelen die we in een extra groot formaat hebben gedompeld, wat zorgt voor extra uitdaging en plezier. Deze spellen zijn ideaal voor buitenactiviteiten en brengen een gevoel van nostalgie en samenhorigheid naar elk evenement. Of je nu jong of oud bent, onze spellen bieden voor ieder wat wils.

Ons uitgebreide aanbod XL Games & Volksspelen!

Bij Rent Your Adventure hebben we een breed scala aan XL Games & Volksspelen om uit te kiezen. Hier zijn enkele van onze populairste spellen:

 • Sumo Worstelen: Stap in een sumopak en probeer je tegenstander uit de ring te duwen. Dit spel zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten en veel gelach. Gelukkig steeds met een zachte landing!
 • Curling (Outdoor): Een spannende buitenvariant van het klassieke ijsspel. Perfect voor teamcompetities en strategie.
 • XL Mikado of XL Vier op een Rij: Deze klassieke spelletjes in een groter formaat zorgen voor extra uitdaging en plezier.
 • Tafelhockey: Een snel en spannend spel, ideaal voor competities tussen vrienden of familie.
 • Kubb en Mölkky Nummer Kubb: Traditionele Zweedse werpspellen die precisie en strategie vereisen.
 • Labyrint: Begeleid de bal door het doolhof zonder hem in een gat te laten vallen. Een spannend spel dat geduld en behendigheid vereist.
 • Gatenkaas: Test je geduld en vaardigheden door ballen door de gaten in de kaas te manoeuvreren.
 • Jeu de Palet Breton: Een traditioneel Frans werpspel dat nauwkeurigheid en een vaste hand vereist.

En dat is nog lang niet alles! Ons aanbod bevat nog veel meer unieke en leuke spellen die jouw evenement tot een groot succes zullen maken.

Waarom kiezen voor XL Games & Volksspelen?

Deze traditionele spelletjes zijn perfect voor diverse redenen:

 1. Geschikt voor alle leeftijden: Onze spellen zijn leuk voor zowel kinderen als volwassenen, wat ze ideaal maakt voor gemengde groepen.
 2. Bevordert de teamspirit: Veel van onze spellen vereisen teamwork en strategie, wat ze perfect maakt voor teambuilding en groepsactiviteiten.
 3. Gezelligheid en nostalgie: Deze spelletjes brengen mensen samen en roepen nostalgische gevoelens op.
 4. Buiten- of binnenactiviteiten: Onze spellen zijn ideaal voor buitengebruik – de meeste zelfs ook voor binnen.Hoe werkt het reservatieproces?

Het huren van onze XL Games & Volksspelen is eenvoudig, zoals alles bij Rent Your Adventure:

 1. Kies je spellen: Bekijk ons uitgebreide aanbod en selecteer de spellen die het beste passen bij jouw evenement. We hebben ook enkele aantrekkelijke Sets uitgewerkt.
 2. Reserveer je datum: Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en je datum te reserveren.
 3. Ophalen of Bezorgen: Kies ervoor om de spellen zelf op te halen of laat ze door ons op locatie bezorgen.
 4. Speel en geniet: Zet de spellen op en begin met spelen. Wij zorgen voor duidelijke instructies zodat iedereen snel aan de slag kan.
×